La data de 19 octombrie a.c., pe raza municipiului Târgoviște s-a produs un accident de circulație, soldat cu pagube materiale.

Din cercetări a reieșit că un tânăr de 19 ani, din Dragomirești, în timp conducea un autoturism, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule și sub influența băuturilor alcoolice, a intrat în coliziune cu un alt autoturism care era parcat.

Totodată, în urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, șoferul a prezentat o alcoolemie sub limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Pe numele acestuia, polițiștii au întocmit dosar penal urmând ca la finalizarea cercetărilor să se propună soluție legală prin unitatea de parchet competentă.

Cercetați pentru infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice

Pe parcursul acestui weekend,  polițiștii de la rutieră au întocmit dosare penale pe numele unor persoane bănuite de comiterea de infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice.

Astfel, doi tineri, de 18 și 27 de ani, au fost depistați în timp ce conduceau autovehicule, pe raza județului, deși nu posedau permise de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

De asemenea, un alt tânăr, de 23 de ani, a fost surprins de polițiștii din cadrul Secției nr. 10 Poliție Rurală Petrești în timp ce conducea un moped neînregistrat în circulație și fără a deține permis de conducere.

De asemenea, din verificări a reieșit faptul că vehiculul i-ar fi fost încredințat de o altă persoană pentru a îl conduce.

Față de aceștia, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii de infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here