În perioada 26-27 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița au întocmit dosare penale pe numele unor persoane bănuite de săvârșirea de infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice.

Astfel, trei bărbați au fost depistați în timp ce conduceau autovehicule, deși se aflau sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest, aceștia au prezentat alcoolemii cu valori cuprinse între 0,43 și 0,88 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Un bărbat, din Gura Șuții, este cercetat de polițiști după ce a fost depistat în timp ce conducea un autoturism fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar un altul în timp ce avea dreptul de a șofa suspendat.

Totodată, un tânăr, de 21 de ani, a fost surprins de polițiști în timp ce conducea un autoturism, pe raza localității Pologi, fiind sub influența unor substanțe psihoactive.

De asemenea, un alt bărbat de 53 de ani, implicat într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale, este cercetat de polițiști pentru șofat sub influența băuturilor alcoolice.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here