Val de anchete la o şcoală din Dâmboviţa. Un profesor de educaţie civică este acuzat că atinge indecent elevi de clasa a cincea. Ba chiar îi ameninţă cu note mici dacă nu răspund provocărilor. Mai mulţi părinţi au sesizat conducerea instituţiei, iar cercetări fac şi poliţiştii.

Profesorul anchetat predă Educaţie Civică în trei şcoli din judeţul Dâmboviţa. Mai mulţi copii din localitatea Pucioasa le-ar fi povestit părinţilor că bărbatul are un comportament nepotrivit în timpul orelor. Iar sesizările au ajuns şi la conducerea instituţiei.

Bărbatul ar atinge copiii indecent, ar folosi un limbaj vulgar şi chiar i-ar ameninţa cu note mici pe cei care se împotrivesc, s-au plâns mamele.

”Are un comportament cel puţin indecent cu copiii. Eu de la părinţi şi copii am aflat că are o el are o problemă cu băieţii, îi agasează mai mult”, a declarat primarul din Pucioasa, Constantin Ana.

Conducerea şcolii a decis să-i mute cursurile într-o clasă care este supravegheată video, pentru a-i putea studia gesturile. Timp de două sătpămâni, profesorul de 29 de ani a fost monitorizat.

Tânărul profesor, fost elev la seminarul de Teologie, avea până acum o reputaţie bună. Părinţii şi colegii apreciau activităţile extraşcolare pe care le organiza pentru copii. Pe reţelele de socializare, îşi descrie elevii ca fiind “surprinzători, iubitori şi plini de farmec”.

Acuzaţiile au creat isterie în comunitate. În aceeaşi localitate, în urmă cu cinci zile, şoferul microbuzului şcolar a fost arestat după ce a întreţinut relaţii sexuale cu o elevă de 14 ani. Fetiţa a fost găsită de un paznic pe stradă, plină de sânge.

Profesorul de Educaţie Civică nu a putut fi contactat pentru un punct de vedere.

Sursa: www.antena1.ro.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here