Au fost scene ca în Vestul Sălbatic într-o parcare din Târgovişte. Doi şoferi s-au laut la bătaie, după ce s-au tamponat uşor în trafic. Şi-au împărţit pumni chiar sub ochii poliţiştilor care au intervenit doar când au realizat că sunt filmaţi.

Pe strada transformată în ring, unul dintre şoferi este trântit dintr-o lovitură la pământ. Chiar şi când bărbatul de peste 60 de ani se prăbuşeşte, atacatorul continuă să îl lovească.

Incidentul s-a petrecut pe o stradă intens circulată de aici, din Târgovişte, chiar în vecinătatea Primăriei. În momentul în care şoferul autoturismului verde a vrut să parcheze, celălalt s-a enervat şi a ieşit acest scandal.

Şoferii au dat vina unul pe celălalt pentru scandalul izbucnit.

Un echipaj al Poliţiei Locale, care trecea întâmplător prin zonă, a surprins scandalul. Legitimarea celor doi şoferi s-a transformat într-un circ general.

Raluca Moldoveanu, purtător de cuvânt Poliţia Locală Târgovişte: Cei doi conducători auto au fost sancţionaţi cu amendă în valoare de 200 de lei fiecare pentru provocarea şi participarea la scandal. Sursa articol: Observator.TV.

VIDEO: https://observator.tv/eveniment/bataie-soferi-targoviste-335328.html

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here