Young Boys Târgoviște, campioana județului la minifotbal, a dat lovitura pe piaţa transferurilor! Formaţia lui Daniel Bălaşa a transferat unul dintre cei mai buni jucători de minifotbal din România, Vincene Toma.

Cartea de vizită a noului jucător de la Young Boys este impresionantă, acesta evoluând la Neatza & Prietenii Bucureşti, Design Construct Brașov şi Danco Pro. Palmaresul lui Vincene este unul fabulos, acesta fiind un jucător emblematic pentru naţionala României, campion naţional, câştigător al Cupei UEFA, vicecampion european şi medaliat cu bronz la Campionatul Mondial din Australia!

“Am acceptat oferta celor de la Young Boys Târgovişte pentru că știu că este o echipă bună și la echipă sunt câțiva prieteni cu care am mai jucat pe teren mare și la minifotbal. Am venit în special pentru Radu Burciu, care îmi e un bun prieten, și lângă care am obținut multe rezultate notabile naţionale și internaționale. Vreau să mulțumesc și celui ce se ocupă de destinele acestei echipe, Daniel Bălaşa, pe care de asemenea îl cunosc și îl stimez mult”Vincene Toma.

”Am creat în aceşti 3 ani o echipă puternică şi cu siguranţă nu ne vom opri aici. Avem multe lucruri bune de făcut şi Târgoviştea merită aşezată pe harta minifotbalului naţional şi internaţional. Le mulţumesc băiețiilor, antrenorilor și nu în ultimul rând tuturor celor care cred în noi! Mii de mulțumiri și nu vom rămâne datori!Daniel Bălaşa.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here