La data de 7 martie a.c., politistii din cadrul Politiei Municipiului Moreni au fost sesizati de o femeie cu privire la un conflict izbucnit intre mai multe persoane.

Politistii au intervenit imediat la fata locului, au identificat persoanele implicate, acestea fiind conduse la sediul Politiei Municipiului Moreni.

De asemenea, un minor de 16 ani a fost transportat la spital pentru acordarea de ingrijiri medicale, in functie de rezultatul examinării medicale urmand sa se stabileasca cu exactitate incadrarea juridica a faptei.

In urma cercetarilor efectuate s-a stabilit ca, pe fondul consumului de alcool si al unui conflict spontan, 6 persoane, cu varste cuprinse intre 16 si 34 de ani, in timp ce se aflau pe o strada din Moreni, s-ar fi agresat reciproc.

Politistii au intocmit un dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de lovire sau alte violente, fapta prevazuta de art. 193 alin. 1 din Codul Penal, cercetarile fiind continuate sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Moreni.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here