Primul caz de coronavirus din Dâmbovița s-a inregistrat in comuna dâmbovițeană Corbii Mari. Bărbatul din Dâmbovița ar fi contactat virusul Covid 19 de la o clinică privată din București, unde ar fi intrat in contact cu un pacient infectat cu coronavirus. Informația a fost confirmata oficial de primarul de la Corbii Mari, Ionuț Bănică, intr-o postare pe o rețea de socializare.

„Calm, rațiune și multă grijă!

Da, avem primul caz de coronavirus în comuna noastră. Era un scenariu posibil și probabil pe care l-am anticipat și pe care l-am amânat cât s-a putut. Dar nimeni nu se poate feri din drumul acestui virus și trebuie să luăm lucrurile ca atare. Acum, mai mult ca oricând, instituțiile trebuie lăsate să-și facă datoria. Primul lucru pe care-l vom face rapid: în jurul gospodăriei, vom acționa cu substanțe de dezinfecție din Registrul Național al Produselor Biocide, recomandabile în astfel de cazuri.

În acest context, vreau să vă anunț că serviciile publice administrative ale Primăriei vor fi disponibile numai pentru situații de absolută necesitate. Primăria rămâne deschisă, dar numai pentru nevoi urgente. Serviciul la ghișeu este suspendat, iar petițiile sau alte probleme care se pot rezolva pe parcurs le puteți trimite pe adresele de e-mail. Vorbim la telefon, suntem prezenți non-stop în localitate și suntem în prima linie a luptei cu această epidemie. Avem curaj, avem rațiune și vom trece cu bine peste asta. Vă promit!

Revenim cu măsurile ce vor fii comunicate si luate de Instituțiile Statului.”

Telefoane utile:
Primar:0799777707
Viceprimar:0731354419
Administrator Public:0731354421
e-mail : primaria_cm@yahoo.com
DSP:0786930676
0785213254
0785213252

A scris primarul Ionuț Bănică pe Facebook.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here