Fotbalul în România este întrerupt de circa o lună şi jumătate şi va mai avea de aşteptat ceva vreme până va începe oficial. Sportul rege a avut şi el de suferit din cauza coronavirusului, meciurile din Liga 1 fiind amânate, iar Liga Profesionistă de Fotbal cauta soluţii pentru ca meciurile din Liga 1 să se joace pe teren în acest final de campionat.

Deşi se stabilise iniţial ca meciurile din Liga 1 să se reia la începutul lunii iunie, LPF ia tot mai serios în calcul varianta ca meciurile din finalul campionatului să se dispute în Antalya, în Turcia!

Pentru ca partidele din primul eşalon să se dipute în Antalya este nevoie de un acord total între FIFA, UEFA, FRF, LPF, cluburile din Liga 1, Federația Turcă și deținătorul drepturilor TV.

GSP.ro scrie că echipele romaneşti ar pleca pentru în Turcia peste două sau trei săptămâni și ar rămâne acolo două luni.

Fotbaliștii vor fi izolați în hoteluri, în camere single, costul fiind de 40 de euro pe noapte fiecare cameră.

Toată acțiunea va dura șaizeci de zile, ceea ce înseamnă că doar cazarea o să coste un milion de euro! Plus transportul, plus închirierea stadioanelor pentru meciurile oficiale.

12 meciuri ar urma să dispute Chindia în Antalya

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here