În perioada 30 mai-1 iunie a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița au întocmit mai multe dosare penale pentru săvârșirea unor infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice.

Astfel, un bărbat de 44 de ani, din Moroeni, a fost depistat pe drumul național 71, în timp ce conducea un autoturism sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest, cel în cauză a prezentat o alcoolemie a cărei valoare s-a ridicat peste limita de 0.40 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a îmbibației alcoolice.

De asemenea, un tânăr de 17 ani, a fost depistat în timp ce conducea un moped, deși nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Totodată, un bărbat de 40 de ani, din Brezoaele, a fost surprins de polițiști în timp ce conducea un autoturism, pe drumul județean 601 A, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar un alt bărbat de 26 de ani, din Răzvad, în timp ce conducea, pe raza municipiului Târgoviște, un vehicul de teren radiat din circulație

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here