Meciul Chindiei de sâmbătă cu Dinamo, de la ora 20.00, un anulat de LPF! Motivul il constituie infectarea cu coronavirus al unui angajat de la Dinamo. O anchetă epidemiologică a fost demarată și până la finalizarea sa, „cainii” nu vor putea disputa niciun joc. Partida a fost reprogramată de LPF la o dată care va fi anunțată ulterior.

“Liga Profesionistă de Fotbal ține să informeze că astăzi, 11.06.2020, la ora 10:39, persoana responsabilă cu verificarea respectării prevederilor Ordinului comun al Ministerului Tineretului și Sportului și Ministerul Sănătății nr. 601/971/2020 din cadrul clubului FC DINAMO 1948 București ne-a transmis faptul că o persoană din cadrul clubului a fost depistată pozitiv la cea de a patra testare COVID 19.

Având în vedere prevederile legale și regulamentare este necesară păstrarea anonimatului acestei persoane.

Liga Profesionistă de Fotbal va respecta prevederile legale stabilite de ordinul comun al Ministerului Tineretului și Sportului si Ministerul Sănătății și până la finalizarea anchetei epidemiologice în acest caz, va opri desfășurarea meciurilor care implică clubul FC Dinamo 1948 București”,  comunicat LPF.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here