CFR Cluj a fost invinsa suprinzator acasa de Universitatea Craiova, 3-2, si a relansat lupta pentru titlu. La succesul oltenilor si-a adus contributia si trei damboviteni, Valentin Mihaila, Andrei Ivan si Mihai Balasa, acestia fiind titulari la Cluj. Unul din cei mai buni jucatori ai oltenilor aseara a fost Valentin Mihaila, care a marcat golul doi al craiovenilor.

Valentin Mihăilă este ”perla” oltenilor. Este urmarit de Ajax si este cotat la 1.300.000 euro

Originar din Finta, Mihaila este ”perla” oltenilor, patronul Mihai Rotaru sperand sa obtina multe milioane de euro pe el. Damboviteanul este de la 13 ani la Craiova, jucand la toate grupele de juniori ale clubului.

Acum este folosit tot mai mult de antrenori la echipa mare, avand si avantajul de a fi eligibil U 21. Mihaila nu duce lipsa de oferte, mai multe cluburi din strainatate fiind interesate de un transfer al jucatorului oltean.

Una dintre echipele care si-au trimis scouteri sa il urmareasca este celebra Ajax Amsterdam, fosta castigatoare de Liga Campionilor! Un lucru este clar, Craiova va lua multe milioane pe Mihaila, un dambovitean din Finta!

Isi doreste titlul cu Craiova de la 13 ani!

Mihaila joaca de 7 ani la Craiova, dorinta sa fiind sa castige titlul cu Universitatea inca de la varsta de 13 ani!

„A fost unul dintre cele mai frumoase meciuri din acest sezon. Echipa a făcut diferența, ne-am motivat foarte bine pentru acest meci. Știam că va fi capital, dacă nu câștigam, șansele se diminuau, probabil ei erau deja campioni. Sperăm că vom câștiga tot până la final. Se poate juca ultimul meci pe Olemenco, poate vom avea voie și cu fani, poate se elimină restricția. 

Asta îmi doresc de când am ajuns la Craiova, de la 13 ani. Să ajung la echipa mare și să câștig un trofeu. Sper să câștigăm campionatul. Suntem mulți jucători tehnici, cu capacitate bună de efort, cu talent, putem să ne adaptăm rapid de la un antrenor la altul”, a declarat Valentin Mihăilă la Look Sport.

1.300.000 euro este cota de piata a lui Mihaila, conform Transfermarkt.com

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here