nvestitorii imobiliari ştiu că înlocuirea tâmplăriei vechi poate face că investiţiile lor să crească foarte mult.

Ferestrele noi sporesc gradul de confort, reduc costurile energetice, izolează fonic, asigura o întreţinere mai uşoară a imobilului şi, deloc în ultimul rând, schimbă radical designul interior, dar şi faţada imobilului. Desigur, toate aceste beneficii cresc imediat valoarea imobilului. Iată câteva motive pentru care ar trebui să iei în considerare înlocuirea tâmplăriei vechi. Înainte de a descoperi motivele pentru care să înlocuiești ferestrele este important sa te documentezi, sa gastesti solutii și informații care să te ajute să faci cele mai bune alegeri.

Vei înregistra costuri energetice mult mai mici

Înlocuirea ferestrelor şi a tâmplăriei poate fi una dintre cele mai rentabile îmbunătăţiri pe care o poţi face pentru locuinţa ta. Ferestrele de calitate, precum cele oferite de Salamander, asigura o izolare termică superioară, elimina curenţii de aer şi limitează transferul termic dintre interior şi exterior. Acestea vin cu tehnologie inovatoare de economisire a energiei şi sunt special concepute pentru a crea climatul perfect în interior.

Ferestrele şi tâmplăria modernă se întreţin mult mai uşor 

Înlocuirea tâmplăriei vechi cu tâmplărie nou, de calitate, ai garanţia durabilităţii. Te poţi orienta către tâmplăria uşor de întreţinut, durabilă şi de calitate. Modelele de calitate, precum cele oferite de Salamander, nu numai că nu necesită întreţinere foarte multă, dar se şi curata uşor şi reduc considerabil praful şi alergenii din casă. Pentru mai multe informaţii în acest sens poţi studia oferta de ferestre Salamander în Ilfov .

Tâmplăria nouă creşte gradul de securitate a casei tale

Ferestrele moderne oferă un grad mare de securitate, ceea ce va spori siguranţa casei tale. Deseori, la ferestrele moderne se foloseşte sticlă securizată care, în caz de accident, se sparge în bucăţi mici, fragmentate. Mai mult, pot fi realizate cu sticlă laminată care are aplicat un strat intermediar de polimer şi oferă un plus de protecţie în cazul intruşilor.

Îţi asigură izolarea fonică

Prin înlocuirea tâmplăriei şi a ferestrelor vechi cu unele moderne, vei beneficia de una din caracteristicile cele mai importante ale acestora – izolarea fonică. Acest aspect este foarte important dacă locuieşti într-un oraş şi îţi doreşti că zgomotele din trafic să nu ajungă în casa ta, iar tu să te bucuri de confort maxim.

Cresc valoarea casei tale

Studiile realizate au relevat faptul că proiectele de înlocuire a tâmplăriei şi a ferestrelor adăugă interes vizual şi contribuie la creşterea valoarii imobilului. În plus, ferestrele de calitate asigura protecţia împotriva vremii calde sau a celei reci de afară, fiind o garanţie pentru eficienţa energetică a casei – acesta este un alt aspect care creşte valoarea de vânzare a casei.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here