Situatie exploziva la echipa din Pucioasa cu cateva zile inainte de inceperea campionatului. Formatia antrenata de Nicu Croitoru se confrunta cu grave probleme financiare, fiind foarte aproape de retragerea din campionat! Mai multi jucatori se plang ca sunt neplatiti de mai multe luni, conducerea clubului din Pucioasa neasigurand nici macar banii de transport.

Un jucator cu state vechi la echipa acuza: ”Mereu au fost probleme, dar acum ne-a ajuns cuțitul la os!”

Un jucator important al echipei si-a varsat naduful pe Facebook, acesta spunand ca jucatorilor le-a ajuns cutitul la os. ”Noi ne dorim sa continuam in Liga a 3-a. Poate Primăria își îndreaptă privirea și către noi. De doua luni și ceva m-am tot împrumutat sa vin sa fac performanța la FC Pucioasa, atât eu, cât și colegii mei. Pe juniori, nici nu ii mai pun la socoteala, la cât se chinuie părinții cu ei și investesc in naveta sa vina la fotbal. Cred ca ne-a ajuns și noua și nu putem trai in minciuna. Mereu au fost probleme, dar acum s-a ajuns cuțitul la os”.

Primarul Constantin Ana: ”Nu avem bani nici pentru persoanele cu dizabilitati”

Ieri, a aparut zvonul ca echipa se va retrage din campionat, Primaria Pucioasa urmand sa isi retraga sprijinul financiar de la echipa. Infodambovita.ro l-a apelat telefonic pe primarul orasului Pucioasa, Constantin Ana. Foarte amabil, acesta a raspuns apelului nostru telefonic, confirmand faptul ca Primaria din Pucioasa nu mai poate sprijini fotbalul in acest moment. ”Nu vrem ca echipa sa se retraga din campionat, dar in acest moment ne aflam in imposibilitatea de a mai sprijini financiar echipa de fotbal. Suntem in imposibilitatea de a plati persoanele cu handicap, bugetul nostru fiind limitat. Prioritar este sa platim asistentii personali ai persoanelor cu dizabilitati. Am avut cheltuieli mari din bugetul local cu pandemia, care ne-a dat planurile peste cap. Avem de primit 1.000.000 lei de la Guverul Romaniei, bani pe care nu i-am primit pana acum. Vrem sa ajutam fotbalul, dar in acest moment nu putem”, a transmis primarul Constantin Ana.

Cristi Mitrea si Nicu Croitoru nu au raspuns apelurilor noastre telefonice. Se mai joaca meciul de la Cornesti?

Cum Primaria din Pucioasa si-a retras sprijinul financiar, clubului din Pucioasa ii va fi foarte greu sa supravietuiasca in Liga a 3-a, unde cheltuielile sunt foarte mari. Cum presedintele Cristi Mitrea nu va fi sprijinit de autoritatile locale, iar clubul din Pucioasa nu are alti sponsori care sa asigure bugetul clubului, presedintelui de la Pucioasa ii va fi foarte greu sa asigure bugetul clubului  de unul singur. Foarte probabil, echipa se va desfiinta, iar jucatorii vor deveni liberi de contract.

Am incercat sa luam legatura atat cu presedintele Cristi Mitrea, cat si cu antrenorul Nicu Croitoru, dar acestia nu au raspuns apelurilor noastre telefonice repetate. Luni, ar fi trebuit ca echipa sa faca testul Covid, necesar atat pentru meciul de la Cornesti, din Cupa Romaniei, cat si pentru meciul de sambata, cu Flacara, dar nu cred ca se mai pune problema ca echipa sa se prezinte miercuri la Pucioasa.

”Pucioasa se desfiinteaza 99,99%. Fara sustinerea autoritatilor locale, echipa nu poate sa reziste in Liga a 3-a. Luni sau marti se va depune cerere oficiala de retragere din campionat”, au transmis sursele noastre.

FC Pucioasa ar fi trebuit sa joace miercuri la Cornesti, in Cupa Romaniei, iar sambata cu Flacara Moreni, in prima etapa din campionat.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here