Candidatul PSD la funcția de primar al oraşului Titu este Vlad Oprea, fostul viceprimar al oraşului de acum câţiva ani. Infodambovita.ro s-a deplasat ieri la Titu, pentru un interviu cu Vlad Oprea. Ajunşi la Titu, Vlad Oprea ne-a întâmpinat cu o surpriză. ”Mă susţine la funcţia de primar Rică Neaga, fosta glorie stelistă. Dacă voi câştiga funcţia de primar, Rică va fi viitorul antrenor al echipei”, ne spune Oprea. Evident, nu am scăpat ocazia de a-i lua câteva vorbe fostei glorii steliste, Rică Neaga.

”Îl susţin pe Vlad Oprea la primăria din Titu. Este un om care a făcut mult bine sportului”

Discuţia cu Rică decurge amical, fostul stelist fiind îmbrăcat lejer, cu cămaşa, pantaloni şi adidaşi. ”Mă leagă amintiri frumoase de Titu. Am fost antrenor al echipei acum câţiva ani şi am amintiri plăcute de aici. Am dus echipa până aproape de promovare, dar fosta conducere a primăriei din Titu a oprit finanţarea către echipă. Păcat, puteam să terminăm pe locul 1 în clasament şi să promovăm în Liga a 2-a!”, spune fostul antrenor al echipei din Titu.

Neaga crease o echipă frumoasă la Titu, cu jucători interesanţi, care au ajuns chiar şi în Liga 1. ”Aveam o echipă bună atunci, cu jucători de valoare. Laurenţiu Corbu şi ”Tabarcea” Neguț au ajuns în Liga 1, Mirescu şi Dicu în Liga a doua, ca să enumăr câţiva. Dacă păstram aceeaşi echipă, puteam să promovăm chiar înaintea Chindiei.”, îşi aminteşte Neaga.

Fostul antrenor al echipei din Titu spune că îl susţine pe candidatul PSD, Vlad Oprea, la funcţia de primar al oraşului, Urban fiind în acea perioadă o echipă de temut pentru formaţiile din serie. ”Îl susţin pe Vlad Oprea la funcția de primar al oraşului Titu. Este un om care iubeşte sportul şi va face multe pentru sport. Să nu uităm că în perioada când Vlad era la conducerea echipei, ne băteam la promovarea in Liga a 2-a, ceea ce nu mai este cazul acum. Îl cunosc foarte bine şi merită să iasă primar al oraşului”.

Rică Neaga, în campanie pentru Vlad Oprea

Vizita lui Neaga a avut un dublu scop: să îl susţină pe Vlad Oprea, dar şi să participe la cununia unui fost elev de la Titu, Ciprian Dicu. După interviul pe care l-a acordat site-ului nostru, Rică a plecat în campanie cu Vlad Oprea, pe străzi. Nu a ezitat să ia străzile la picior, pe jos, împreună cu staff-ul de campanie al candidatului PSD.

Titu va avea echipa în Liga a 3-a + stadionul va fi reabilitat

Vlad Oprea vrea să implementeze mai multe proiecte pentru oraşul Titu dacă va ieşi primar, dar două dintre ele privesc sportul. Primul dintre ele se referă la echipa de fotbal, Urban Titu urmând să joace în Liga a 3-a. Al doilea proiect se referă la reabilitarea stadionului din oraş şi susţinerea sportului în oraş prin înființarea de clase cu profil sportiv in liceele din oraș.

”Dacă voi ieşi primar, cu siguranţă că echipa de fotbal a oraşului va juca în Liga a 3-a. Vom încerca să promovăm sportiv, dar luăm în calcul şi să solicităm un loc către FRF, eu având o relaţie foarte bună cu Răzvan Burleanu, preşedintele FRF. Când eu eram la conducerea echipei, Urban se bătea la promovarea în Liga a 2-a. Acum, echipa se zbate în mediocritate. De asemenea, vom reabilita stadionul, care va arăta mult mai bine decât arată acum.”, spune Vlad Oprea, care promite că va face mai multe dezvăluiri în acesta săptămână. Conform unor sondaje, lupta se va da între candidatul PSD, Vlad Oprea, şi candidatul PNL, Traian Niculae, fostul primar al oraşului, Ilie Dinu, având şanse mici să câştige fotolilul de primar.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here