Fotbalul italian va avea încă un român care va evolua în prima divizie. Românul este chiar dâmboviţean, Valentin Mihăilă, de la Finta. Universitatea Craiova se pare că a dat lovitura cu vârful dâmboviţean, clubul craiovean cedându-l italienilor de la Parma, echipă unde a evoluat şi Adi Mutu, selecţionerul de la naţionalei U 21. Suma este una fabuloasă pentru fotbalul românesc, circa 8 milioane de euro! Din cele 8 milioane, 2 milioane vor intra în conturile lui Silviu Bogdan, care a avut ”ochi” şi nu l-a cedat total craiovenilor, păstrând 25% dintr-un viitor transfer.

Anunțul a fost făcut de jurnalistul Gianluca di Marzio, pe site-ul său. „Parma s-a dezlănţuit în ultimele zile ale perioadei de mercato. După ce au cumpărat deja 4 jucători, emilienii au încheiat tranzacţia pentru Valentin Mihăilă, aripa stângă născută în 2000, de la Universitatea Craiova. O operațiune în valoare de aproximativ 7-8 milioane de euro pentru Parma, care și-a asigurat unul dintre cele mai promiţătoare talente din România.

Crescut la academia Craiovei, Mihăilă a debutat în prima echipă la 18 ani și se are deja 70 de apariții, zece goluri și treisprezece pase decisive. Mihăilă este, de asemenea, un punct fix în echipa națională a României U21: a jucat șase jocuri marcând cinci goluri, inclusiv un hat-trick împotriva Finlandei”, scrie Di Marzio.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here