Flacara Moreni are un inceput aproape perfect in seria a sasea a Ligii a 3-a, fiind neinvinsa dupa disputarea a sapte etape. ”Lupii” antrenati de Gabi Paraschiv au strans 15 puncte (4 victorii si trei egaluri), avand cel mai bun start de sezon de la revenirea in esalonul al treilea al fotbalului romanesc. Morenarii sunt decisi mai mult ca niciodata sa faca pasul catre Liga a 2-a, avand sasnse reale de ajunge dupa foarte multi ani in esalonul al doilea al fotbalului romanesc.

Bugetul echipei este unul foarte bun (circa 14-15 miliarde), Primaria Moreni si grupul de sponsori condusi de Sergiu Nedelcu asigurand suma necesara pentru promovarea in Liga a 2-a. Flacara este lider, la egalitate de puncte cu CSO Filiasi (15), si la un punct distanta de Vedita Colonesti.

Gabi Paraschiv: ”„Avem cea mai bună echipă din serie”

Flacara va juca in etapa viitoare la Petrolul Potcoava, penultima din serie, victoria fiind obligatorie pentru a ramane pe primul loc in clasamentul din C6. Gabi Paraschiv este increzator in echipa pe care o antreneaza, spunand ca Flacara este cea mai buna echipa din serie.

”Consider că avem cea mai bună echipă din serie, dar este foarte important cum vom gestiona acest final de primă parte a sezonului, având în vedere cât de echilibrată este seria. Acum mă gândesc doar la meciul de la Potcoava, la ce echipă să folosesc pentru a câştiga. Sunt jucători care au primit mai puţine şanse şi sper să dorească să demonstreze că merită să îmbrace acest tricou. Sincer, îmi este foarte dor de fanii morenari şi îmi doresc din suflet să le facem cât mai multe bucurii, iar când se vor întoarce la stadion, să ne poarte spre ceea ce ne dorim cu toţii”, a transmis Gabi Paraschiv pentru www.jurnaldedambovita.ro.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here