Astăzi, 3 noiembrie, polițiștii de la rutieră au acționat, pe raza județului Dâmbovița, în colaborare cu reprezentanți de la Inspectoratul de Stat pentru Controlul în Transportul Rutier, pentru verificarea legalității efectuării transportului de marfă și de persoane.

De asemenea, în cadrul controalelor, polițiștii au verificat, pentru siguranța călătorilor, și modul în care se respectă prevederile impuse prin Legea nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

În urma acțiunii, polițiștii au controlat peste 40 de vehicule și au aplicat 9 sancțiuni contravenționale, conform prevederilor Legii nr. 55/2020, în valoare de 1.000 de lei, 8 dintre acestea fiind pentru neportul măștii de protecție.

Polițiștii vor desfășura astfel de activități zilnic, fiind prezenți la datorie și pregătiți să intervină în sprijinul cetățenilor. Vă reamintim că, în contextul actual, este necesar să purtați masca de protecție și să păstrați o distanță de siguranță față de cei din jur!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here