Surpriza etapei in Liga 1 s-a produs aseară la Craiova, unde Universitatea a fost invinsă de Chindia Târgoviște cu 1-0, golul victoriei fiind marcat de Daniel Popa din penalty (30).

Deși au avut mai multe oportunități de gol, craiovenii s-au intrecut in ratări, atacanții Universității lovind de două ori barele porții lui Aioani. Chindia a avut o evoluție extrem de curajoasă, a hărțuit in permanență apararea oltenilor, Florea (12) având șasa deschiderii scorului incă din debutul meciului.

Deși a presat cu toate liniile in repriza secundă, Chindia a rezistat și a plecat cu trei puncte extrem de importante. După victoria de ieri, Chindia a urcat până pe locul 7 in clasament, cu 14 puncte acumulate. In etapa viitoare, Chindia va juca acasă, cu Sepsi Sfântu Gheorghe.

Dupâ infrângerea cu Chindia, Bergodi și-a anunțat demisia

Infrângerea Universității Craiova cu Chindia a lăsat urme adânci la Craiova, antrenorul Cristiano Bergodi anunțându-ți demisia la sfârșitul meciului.

„N-a fost un meci reușit din niciun punct de vedere. E cel mai slab meci al nostru. Nu știu ce se întâmplă. Cu tot respectul pentru Chindia, nu meritam să pierdem. Jocul nostru a fost unul confuz. Eu sunt antrenorul și sunt vinovat de acest lucru. Nu am găsit soluțiile pentru a intra în careu, pentru a ajunge la ocazii în fața portarului. A avut Andrei Ivan una foarte bună pe final. Am jucat un pic haotic, repet. La pauză trebuia făcut ceva, am făcut 3 schimbări. Din păcate am avut și o echipă din care au lipsit niște jucători de un anumit nivel. Eu eram convins că puteam să câștigăm”, a fost analiza făcut de Bergodi la Look Sport.

„Dar repet, e vina mea. Vom vedea ce se întâmplă zilele viitoare. Mă gândesc să îmi dau demisia. Vom vedea! Nu stau aici în ciuda sfinților. Am și probleme, poate că asta s-a văzut în joc. Probabil fără mine va porni din nou bine, mă bucur pentru băieți că îi las pe primul loc. Mă gândesc, dar 100% îmi dau demisia!”, a declarat Cristiano Bergodi după meci.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here