În această dimineață, în jurul orei 08:30, pompierii de la Detașamentul Titu și Garda Potlogi au fost alertați și au intervenit cu trei autospeciale pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o gospodărie din satul Crovu, comuna Odobești.

La sosirea forțelor de intervenție, incendiul se manifesta generalizat la acoperișul locuinței și anexele alăturate, acesta fiind observat și anunțat cu întârziere.

Din nefericire, evenimentul s-a soldat cu o victimă, o femeie în vârstă de 83 de ani, găsită decedată (carbonizată) în interiorul unei anexe (utilizată ca dormitor).

Operațiunea de stingere a durat aproape 2 ore, pompierii reușind să protejeze și să salveze din calea flăcărilor o proprietate învecinată (locuință și anexe).

Au ars: acoperișul casei pe o suprafață de cca.70 mp, acoperișul anexelor gospodărești pe o suprafață de cca.100 mp, obiecte de mobilier, aparatură electrocasnică, lemne de foc, plante furajere și alte materiale combustibile.

Din cercetările efectuate la fața locului, se pare că un scurtcircuit electric produs la un televizor aflat sub tensiune este cauza probabilă a producerii incendiului.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here