Pe 10 decembrie vor avea loc alegerile pentru funcția de președinte al Asociației Județene de Fotbal Dâmbovița. Inițial, au fost patru candidați: Ciprian Prisăcaru, Cristian Catană, Ionuț Iugulescu și Florin Tuiu.

Simțind că nu are influență asupra comisiei de validare a dosarelor, președintele interimar și-a retras candidatura, studiile superioare de scurtă durată fiind hotărâtoare in luarea deciziei. Au rămas trei candidați, dintre Ciprian Prisăcaru, Cristian Catană și Ionuț Iugulescu urmând să se aleagă șeful fotbalului dâmbovițean.

Ciprian Prisăcaru și-a prezentat astăzi programul de candidatură, unul cu multe facilități pentru echipe. Una dintre ele se referă la suportarea a 50% din costurile cu baremul de arbitraj pentru echipe, prin atragerea de fonduri și de parteneri! Cu alte cuvinte, AJF-ul va suporta jumătate de barem de arbitraj, indiferent de nivelul categoriei unde activează echipele!

O altă facilitate se referă la gratuitatea vizelor anuale pentru anul 2021, pentru toți cei care au plătit viza deja viza în anul 2020, dar și la gratuitatea pentru legitimarea și vizele carnetelor de la copii și juniori.

Programul lui Ciprian Prisăcaru cuprinde și alte puncte interesante, cum ar fi transmiterea in direct a meciurilor derby din campionatul județean, un sediu modern al asociației, organizarea unor conferințe de presă sau  atragerea unor parteneri din mediul de afaceri pentru fiecare dintre eșaloane, ca să amintim cele mai importante puncte din programul lui Prisăcaru.

Ii așteptăm și pe ceilalți candidați să iși facă public programul de campanie. Intregul program al lui Ciprian Prisăcaru il puteți parcurge AICI 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here