Tuiu-c.ex

Ieri, a avut loc o sedinta fulger la AJF Dambovita, Comitetul Executiv intalnindu-se de urgenta. Motivul l-a constituit, din nou, amanarea alegerilor pentru sefia AJF Dambovita. DSP Dambovita a dat aviz negativ solicitarii AJF Dambvoita de a se organiza alegeri in data de 10 decembrie la Moreni.

„La cum a fost formulată solicitarea și la numărul mare de cazuri înregistrate la Moreni, nu se putea da un aviz. În schimb, există excepții în lege. Se pot organiza adunări publice într-o localitate a județului din zona verde, cu incidență sub 1,5 la mia de locuitori. Dacă se dorește cu adevărat acest lucru”, a transmis un cadru DSP Dâmbovița pentru Sportimpact.ro.

In schimb, DSP ar fi putut permite sa se organizeze alegeri in alte olocalitati unde cu incidență sub 1,5 la mia de locuitori: Petrești, Dobra, Răscăeți, Băleni, Văleni-Dâmbovița, Corbii Mari, Runcu, Perșinari, Hulubești, Costeștii din Vale, Poiana, Pietrari, Uliești, Cojasca, Șelaru, Cornățelu, Moroeni, Mogoșani, Nucet, Malu cu Flori, Vișina, Bărbulețu, Finta și Morteni.

Avand interes sa nu se organizeze alegeri, Florin Tuiu a propus ca alegerile sa se desfasoare la anul, peste trei luni, varianta acceptata de ”Piciu” Ionascu, Sandu Dragomir si ceilalti.

Cum Florin Tuiu incaseaza salariu de la AJF Dambovita, (inca) presedintele interimar nu are niciun interes sa organizeze alegeri. Solicitam FRF sa intervina de urgenta si sa impuna AJF Dambovita sa organizeze alegeri, statutul AJF Dambvoita fiind grav incalcat de Florin Tuiu si Comitetul Executiv.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here