Chindia Targoviste a obtinut o victorie importanta in aceasta seara la Voluntari, 2-0, dupa un meci foarte bun. Dupa o prima repriza alba, Chindia deschide scorul prin Daniel Popa (50), varful venit de la Dinamo marcand dupa o pasa a lui Daniel Florea.

Chindia are sansa sa faca 2-0 in minutul 61, insa torpila lui Dulca a lovit transversala. Targovistenii au continuat sa atace si se deprind pe tabela in minutul 67, cand o combinatie letala intre Popa si Florea este transformata in gol de ”Gica” Florea.

Atac de doi ”Dani” pentru Chindia. Forea si Popa, atacantii letali ai targovistenilor

Daca Viorel Moldovan ignora aproape in totalitate localnicii, Emil Sandoi da credit total jucatorilor localnici, iar acestia il rasplatesc cu goluri si puncte.

Cel mai elocvent exemplu este meciul din aceasta seara, Popa si Florea conlucrand perfect la ambele goluri marcate de cei doi. Altruisti, cei doi jucatori ai echipei noastre se inteleg perfect, Popa si Florea pasandu-si reciproc la cele doua goluri.

Chindia a ajuns pe loc de play-off dupa meciul de astazi, dar Viitorul va juca maine la Medias, cu Gaz Metan. Chindia va incheia anul cu un joc la Giurgiu, cu FC Arges, ”lanterna” Ligii 1. Foto: Gsp.ro.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here