Bilciurești este o comună in județul Dambovița, situata, la 49 km de București, pe drumul spre Târgoviște, via Buftea. Cuprinde 2 sate: Bilciuresti (resedința) si Suseni-Socetu.

Ce este inedit la primăria din Bilciurești? Toți angajații primăriei sunt… de sex feminin! De la primar, până la secretar!

Infodâmbovița.ro a vizitat astăzi primăria din Bilciurești, pentru un interviu cu doamna primar. Ne-a intâmpinat o doamnă amabilă, angajată a primăriei, care ne-a spus ca doamna primar nu este.

Ne-a indrumat către doamna secretar. ”Vă rog să așteptați puțin. Este o persoană la dânsa. După aceea, intrați dumneavoastră”, ne spune angajata primăriei din Bilciurești.

In timp ce așteptam, ne-a atras atenția că pe toate ușile din primărie, numele angajaților erau….numai femei.

Am intrebat angajata primăriei dacă tot personalul primăriei din Bilciurești este de sex…feminin. ”Da, este adevărat, tot personalul din primărie este de sex feminin. Doar consilerii local sunt bărbați”, ne spune, cu mândrie, angajata primăriei din Bilciurești.

Din informațiile noastre, este unic in Dambovița, ca tot personalul dintr-o primărie să fie de….sex feminin. Și probabil in țară!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here