Comuna Lucieni și-a schimbat primarul la alegerile locale din septembrie, Vasile Tița fiind ales primar al coumnei pentru prima dată. Noul edil s-a pus deja pe treaba, la inițiativa lui Vasile Tița fiind adoptată o hotărâre de Consiliu Local, prin care unele taxe și impozite locale au fost reduse.

O alta hotărâre pe care a adoptat-o primăria din Lucieni la inițiativa lui Vasile Tița este eliminarea taxei pentru căruță și pentru paza comunei, începând cu anul 2021.

In urmă cu puțin timp s-a asfaltat drumul care face legătura cu orașul Târgoviște, proiect realizat in parteneriat cu Consilul Județean Dâmbovița.

Ca și proiecte de viitor, Vasile Tița vrea să acceseze fonduri europene și guvernamentale, care vor schimba total fața comunei: introducerea de gaze naturale in comuna, modernizarea iluminatului public, crearea de noi locuri de joaca pentru copii, canalizare in satul Olteni.

Poate cel mai important proiect pe care vrea să il impementeze primarul de la Lucieni este construirea unor blocuri de locuințe sociale in comună, foarte necesare pentru tinerii din localitate.

Nici sportul nu va fi uitat, echipa de fotbal, precum și baza sportiva urmănd să fie sprijinite de primăria din Lucieni.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here