Unul din cei mai vechi primari din Dâmbovița este Dorinel Soare. Primar din 1990, edilul șef de la Niculești a fost reales primar la alegerile locale din septembrie. Anul 2020 a fost un an bun pentru administrația locala condusă de Dorinel Soare, edilul șef al comunei implentând mai multe proiecte la nivelul comunei, realizate cu fonduri europene sau guvernamentale: extinderea alimentării cu apă și canalizare, finalizarea căminului cultural sau a grădiniței cu program prelungit.

Cel mai important proiect pe care se pregătește să il implementeze primăria din Niculești este introducerea de gaze naturale in comună, in luna ianuarie urmând să se emită ordinul de incepere a lucrărilor, până in toamnă cetățenii urmănd să fie racordați la rețeaua de gaze naturale. Nu este singurul proiect pe care administrația locală il va implementa in anul următor, extinderea sediului primăriei, extindere rețelei de apă și canalizare, inființarea unui centru medical sau construirea unui teren sintetic, dorind să fie implementate la nivelul comunei.

Infodâmbovița.ro a realizat un interviu cu primarul comunei Niculești, Dorinel Soare, pe care vă invităm să il urmăriți in continuare.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here