In urmă cu câteva zile a inceput campania de vaccinarea anti-COVID. Primul român vaccinat este Mihaela Anghel, asistentă la Institutul „Matei Balș” din București. Mihaela este din Dâmbovița, din Brezoaele, și este asistenta medicală care a preluat primul pacient infectat cu coronavirus din România. Asistenta are 26 de ani, lucrează de 4 ani la Institutul ”Matei Balș” și a stat 15 minute sub observație după ce a făcut vaccinul.

„Este începutul sfârșitului pandemiei”

Un fapt mai puțin știut despre Mihaela Anghel este faptul ca este și asistentă medicală la o echipă din Dâmbovița, FC Brezoaele, din Liga a 4-a dâmbovițeană. Asistenta medicală face zilnic naveta pentru a ajunge la muncă.

„Este începutul sfârșitului pandemiei”, a declarat Mihaela Anghel după vaccinare, precizând că se simte privilegiată pentru faptul că a fost prima persoană din România vaccinată.

„Nu a durut, este cel mai nedureros vaccin pe care l-am făcut”, a spus asistenta, care a recomandat românilor „să deschidă bine ochii și să se vaccineze pentru a scăpa de această greutate”. Foto: Facebook/Ro Vaccinare.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here