Sâmbătă, 16 ianuarie, la Teatrul de Vară din Târgoviste (Parcul Chindia), vor avea loc alegerile pentru șefia AJF Dâmbovița. Daca inițial au fost inscriși trei candidați pentru postul de președinte, lupta se va da intre Ciprian Prisăcaru și Ionuț Iugulescu, Cristi Catană anunțând astăzi că se retrage din cursă.

Ultimul și-a indemnat susținătorii să nu il voteze pe Ionuț Iugulescu, sprijinându-l pe Ciprian Prisăcaru. In aceste condiții, marele favorit să câștige alegerile pentru șefia fotbalului dâmbovițean este Ciprian Prisăcaru, directorul Complexului Turistic de Natație.

”Stimati membri afiliati,oameni de fotbal judetean si suporteri ai acestui minunat sport tin sa va anunt urmatoarele:

Comisia de Disciplină a FRF nu a dat încă o rezoluție după reclamația făcută de contracandidatul Ionut Iugulescu, căruia i-a fost frică de competiția cu mine;

Sâmbătă 16 ianuarie va avea loc Adunarea Generală de alegeri;

Pentru că nu doresc să pun în dificultate activitatea AJF Dâmbovița și din bună credință față de membrii afiliați, dar și din dorința ca AJF Dâmbovița să aibă un președinte ales, validat de Adunarea Generală, RENUNȚ la candidatura mea pentru funcția de președinte al AJF.

Consider că sunt încă tânăr, că am viitorul în față și că poate într-o zi va veni și timpul meu.

Îi sfătuiesc pe susținătorii mei să NU voteze un om care tradează și face reclamații!

Voi fi în continuare alături de voi și de fotbalul județean!”, a transmis Cristi Catană.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here