Tuiu-c.ex

Astăzi, de la ora 12.00, la Teatrul de Vară din Târgoviște, va avea loc Adunarea Generala Extraordinară a AJF Dâmbovița, delegații din fotbalul dâmbovițean urmând sa isi aleaga președintele. Este final de mandat interimar pentru Florin Tuiu, președintele interimar care a ținut loc de șef al fotbalului dâmbovițean  după decesul lui Emil Tudor.

După ce a incălcat regulamentul in mai multe rânduri prin deciziile luate, Florin Tuiu vrea să incheie mandatul cu incă o ilegalitate. Pe surse, am flat informația ca (incă) președintele interimar al AJF Dâmbovița vrea să nu se organizeze alegeri și pentru un nou Comitet Executiv la ședința de astăzi.

Vicepreședinte in mandatul trecut, Tuiu iși va păstra funcția astfel, singura modalitate să mai facă parte din Comitetul Executiv. Ilegal, dar scopul scuză mijloacele, nu? Interesant ce vor spune Gabriel Bodescu (secretarul general-adjunct al Federației Române de Fotbal) și Octavian Goga (vicepreședinte FRF), invitați din partea FRF.

Nimeni nu știe ordinea de zi, singurul punct cunoscut fiind alegerea președintelui AJF Dâmbovița. Dacă nu se vor organiza alegeri și pentru Comitetul Executiv, va funcționa vechiul Comitet in următorii 4 ani, ilegal in opinia noastră. La câte decizii ilegale a luat Tuiu, mai contează una?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here