Odata cu instalarea lui Ciprian Prisăcaru in fruntea fotbalului dâmbovițean, AJF Dâmbovița pare ca a intrat intr-o nouă eră. Prima măsura pe care președintele AJF Dâmbovița a luat-o  a fost crearea unei pagini de Facebook.

Intr-un timp extrem de scurt, circa o săptămână, pagina oficiala a AJF Dâmbovița are peste 1700 de aprecieri, și este intr-o continuă creștere. Orice instituție care se respecta are o pagina oficială de Facebook, nu și AJF Dâmbovița. A trebuit să vină un nou președinte, pentru ca instituția care conduce fotbalul dâmbvițean să intre in normalitate.

Pagina de Facebook este una extrem de atractivă, cu informații interesante și de actualitate. Aproape zilnic s-a postat pe pagină informații de interes, care sunt de folos  atât echipelor, cât și presei.

Spre exemplu, pe pagina oficiala, s-a scris că se pregătește un concurs cu premii! De asemenea, am aflat că săptămâna viitoare va avea loc prima ședință a Comitetul Executiv al AJF Dâmbovița sub conducerea noului președinte, Ciprian Prisăcaru. Cu siguranță că se vor publica și deciziile luate, pe pagina oficială sau pe site, un lucru cât se poate de normal.

Așteptăm cu interes prima ședință a Comitetului Executiv, in care se vor stabili probleme de actualitate pentru fotbalul dâmbovițean. De asemenea, așteptăm să fie făcute publice componența comisiilor jurisdicționale, precum și numele președintelui arbitrilor dâmbovițeni.

Inceputul este foarte bun pentru noua conducere a AJF Dâmbovița, sperăm ca și continuarea să fie la fel. Dacă vreți să primiți informații oficiale de la AJF Dâmbovița, va invităm să apreciați pagina oficială de Facebook a AJF Dâmbovița.

https://www.facebook.com/ajfDBofficial

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here