În perioada 12-13 iunie a.c., polițiștii de la rutieră au depistat pe raza localităților Târgoviște, Nucet și Lungulețu, trei bărbați cu vârste cuprinse între 25 și 47 de ani, în timp ce conduceau autoturisme aflându-se sub influența băuturilor alcoolice.

Cei în cauză au fost testați cu aparatul etilotest, prezentând alcoolemii cu valori cuprinse între 0,59 și 1,22 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind conduși la spital în vederea recoltării de probe biologice pentru stabilirea cu exactitate a îmbibației alcoolice.

Totodată, unul dintre bărbați a fost implicat într-un eveniment rutier soldat doar cu pagube materiale, iar altul nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

De asemenea, o femeie de 23 de ani, din Prahova, a fost surprinsă de polițiști, pe raza localității Dărmănești, în timp ce conducea un autoturism fără a deține permis de conducere, iar un bărbat de 51 de ani, care avea suspendată exercitarea dreptului de a conduce, a fost depistat în trafic, pe raza orașului Găești, în timp ce conducea un autoturism ale cărui plăcuțe cu număr de înmatriculare erau retrase din circulație.

Un alt tânăr de 22 de ani, este cercetat de polițiști după ce ar fi condus un autoturism pe raza localității Cocani, pe drumul național 1A, deși nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, acesta fiind bănuit că ar fi prezentat polițiștilor un permis de conducere susceptibil a fi fals.

Totodată, pe raza localității Picior de Munte, polițiștii au oprit pentru control un moped condus de un bărbat de 56 de ani, din Gura Șuții.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că acesta nu posedă permis de conducere, iar în urma testării cu aparatul etilotest, conducătorul mopedului a prezentat o alcoolemie cu o valoare de 0,37 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În toate situațiile, polițiștii au întocmit dosare penale, fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii unor infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here