Scimbările continuă la Asociația Județeană de Fotbal Dâmbovița. Dacă zilele trecute Comisia pentru Statutul Jucătorului a suferit modificări in componență, jurnalistul Marius Dumitrache fiind cooptat ca membru, o persoană importantă din cadrul AJF Dâmbovița și-a anunțaț demisia.

Vicepreședintele Asociației, Florin Tuiu, și-a anunțat demisia din AJF Dâmbovița, incepând cu data de 07.07.2021. După decesul fostului președinte, Emil Tudor, Florin Tuiu a fost președinte interimar timp de câteva luni, până pe data de 16 ianuarie 2021, când au fost organizate alegeri pentru șefia fotbalului dâmbovițean. ”Nu ma mai regăsesc in proiectele de la AJF Dâmbovița”, ne-a transmis Florin Tuiu, fără a detalia prea mult motivele demisiei din AJF Dâmbovița. Acesta a transmis ca va da mai multe detalii in perioada urmatoare.

După toate probabilitățile, Asociația condusă de Ciprian Prisăcaru va rămâne fără vicepreședinte până in toamna anului următor, când vor fi organizate alegeri pentru alegerea membrilor Comitetului Executiv. ”Probabil nu vor fi alegeri până in toamna anului următor. Asociația poate să funcționeze și fără vicepreședinte”, au transmis sursele noastre.

Incepe campionatul județean de fotbal. Când se vor relua competițiile

După un an și jumătate de pauză, competițiile la nivel județean se vor relua in această vară. Astfel, Liga a 4-a va incepe pe 14 august, Liga a 5-a pe 29 august, Liga a 6-a pe 29 august, iar Cupa României va lua startul pe 22 august. Echipele de Liga a 4-a trebuie să depună documentația necesară până pe 13 iulie, inclusiv. Doar cinci echipe din 21 au prezentat Dosarul de Licențiere: Roberto Ziduri, Voința Crețu, Flacăra Șuța Seacă,  Club Sportiv Muntenia Fieni și Fotbal Club Brezoaele. Teoretic, 21 de echipe au drept de joc in viitoarea ediție de campionat a Ligii a 4-a: Roberto Ziduri, Gloria Cornești, Recolta Gura Șuții, Străjerii Târgoviște 1396, Urban Titu, CSM Fieni, Unirea Bucșani, Unirea Ungureni, FC Brezoaele, Luceafărul Dragomirești, Olimpicii Ulmi, Steagul Roșu Colacu, Viitorul Răzvad, Progresul Mătăsaru, Unirea Colibași, Voința Vișina, Sportul Voinești, Gaz Metan Finta, Flacăra Șuța Seacă, Voința Crețu și Viitorul Burduca. 

Fotbaliștii trebuie să fie vaccinați sau testați 

Fotbaliștii și oficialii echipelor care se vor inscrie in ediția următoare de campionat vor trebui să fie testați sau vaccinați. Din sezonul care va incepe din august, echipele de Liga a 4-a vor trebui obligate să aibă în teren, pe toată durata meciului, doi jucători născuți în anul 2001 sau mai mici. Dacă unul dintre aceștia, sau ambii, sunt eliminați, echipa în cauză nu este obligată să introducă în teren un alt jucător, care să îndeplinească respectivele condiții.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here