Astazi, Roberto Ziduri a inceput seria meciurilor amicale in vederea pregătirii noului sezon care va incepe in august. Echipa pregatita de Marius Rotaru a avut la dispoziție mai mulți jucători noi, care vor semna cu Roberto in perioada următoare.

Meciul amical s-a jucat la Odobești, adversar fiind Flacăra Șuța Seacă, echipă care a promovat in acest an in Liga a 4-a. Ziduri s-a impus cu 3-0 (1-0), reușitele gazdelor fiind semnate de Costea, Tănase și Zidăroiu. Chiar dacă a fost invinsă, echipa din Șuța a lăsat o frumoasă impresie, deși este o nou promovată in primul eșalon dânbovițean.

Una dintre noutăți este Marius Zidăroiu, fost jucător la Flacăa Moreni sau FCM Târgoviște. Intrat in repriza secunda, ”Zidă” și-a pus amprenta asupra jocului echipei, acesta semnând ultima reușită a meciului. Tramsferul nu este incă oficial, dar acesta se va realiza in zilele următoare.

”Zidăroiu va semna sigur cu echipa noastră. Este un jucător care nu mai are nevoie de nicio prezentare. Venirea lui la echipa noastră va aduce cu siguranță un plus. Sigur se va intelege cu patronul nostru și va semna contractul cu noi. In zilele următoare se va intâlni cu Tuci (Dan Negriloaia) și va fi oficial jucătorul nostru”, ne-a transmis o sursă de la Ziduri.

Până la inceperea campionatului (14 august), echipa din Ziduri va susține mai multe meciuri de pregătire, in afara celor doua ședințe de pregătire săptămânale.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here