Strajerii Targoviste a disputat o noua partida de verificare. Formatia pregatita de Florin Anton a intalnit astazi pe Flacara Moreni, partida disputandu-se la Sotanga. Meciul a fost spectaculos, ambele echipe marcand de trei ori. Strajerii au condus cu 2-0, prin golurile marcate de Samuel Dumitru si Penescu, morenarii reducand din diferenta prin Calin Robert, scor care avea sa se mentina pana la pauza.

Gabi Paraschiv a evoluat in repriza secunda. Si nu a facut-o deloc rau

Antrenorul morenarilor, Gabi Paraschiv, a schimbat masiv la pauza. Rezultatul s-a vazut pe tabela, ”lupii” preluand conducerea prin golurile marcate de Flavius Nicolae si Viorel Vartej. Caldura sufocanta la ora meciului, peste 35 de grade, si-a apus amprenta serios asupra evolutiei jucatorilor.

Chiar si asa, strajerii au egalat la ultima faza a meciului prin David, scorul final fiind 3-3. Surpriza oaspetilor in repriza secunda a fost chiar antrenorul Gabi Paraschiv, care nu a evoluta deloc rau.

Pasele filtrante i-au pus de multe ori pe elevii sai in situatie favorabile, doar neatentia din finalul jocului facand ca morenarii sa nu castige amicalul de astazi. Strajerii au oferit o replica mai mult decat onorabila, conducand o buna perioada de timp pe tabela.

Echipa antrenata de Florin Anton se anunta una dintre echipele redutabile din editia viitoare de campionat a Ligii a 4-a, campionat care va incepe pe 14 august. Sambata viitoare, la Moreni, cele doua echipe vor disputa o noua partida de verificare.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here