Situatie exploziva la Flacara Moreni, cu numai cateva zile inainte de inceperea campionatului. La ceas de seara, am primit o informatie bomba: Gabi Paraschiv si-ar fi dat demisia de la echipa morenara.

”Gabi Paraschiv si-a dat demisia de la echipa. Are mai multe nemultumiri si a preferat plece. Urmeaza ca in sedinta de Consiliu Local sa ii aprobe sau nu demisa. A avut un conflict public cu viceprimarul Bejan si a fost foarte afectat de atacurile din presa. Sunt sanse mari ca demisia sa ii fie acceptata de Consiliul Local, desi primarul Dinu il sustine”, a transmis sursa noastra.

De altfel, Gabi Parschiv nu a fost prezent la ultimul amical de sambata, echipa fiind condusa de secundul George Preda. Daca Gabi Paraschiv va pleca de la echipa, conducerea clubului trebuie sa se miste foarte repede, ”lupii” avand programat vineri meci la Albota, cu Campionii FC Arges 2.

Gabi Paraschiv este un simbol al echipei morenare, acesta fiind antrenorul echipei inca de la promovarea in esalonul al treilea al fotbalului romanesc. Antrenorul morenar nu a raspuns apelurilor noastre telefonice.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here