Una dintre echipele dambovitene care a ales sa evolueze intr-un alt judet este Vointa Crevedia. Formatia pregatita de Madalin Ionita evolueaza de cativa ani in campionatul vecin, in Ilfov, si o face cu destul succes. Vointa este formata in cea mai mare parte din jucatori tineri, dornici de afirmare, doar cativa componenti ai echipei fiind mai experimentati.

De altfel, echipa este formata pe structura echipei de juniori 2000-2001, o trupa care a castigat mai multe trofee la juniori. Vointa este la al doilea an de seniori, in campionatul trecut evoluand in Liga a 5-a, castigand seria si promovand in Liga a 4-a. In aceasta vara a jucat un turneu de promovare in Liga a 3-a, unde a jucat finala competitiei. De asemenea, echipa din Crevedia a ajuns in finala Cupei Romaniei, faza judeteana pe Ilfov, care nu s-a mai disputat, din cauza pandemiei.

Obiectivul este clasarea in play-off

Echipa antrenata de Madalin Ionita a inceput foarte bine campionatul, avand doua victorii dupa doua jocuri disputate. Vointa a invins in prima etapa pe ACS Peris (4-0), iar in etapa a doua a invins la scor pe ARD Snagov (5-0). Golaverajul este unul impresionant: 9-0, fara gol primit! Obiectivul formatiei intr-o prima faza este calificarea in play-off.

Atacant din Nigeria (Arajulu David) si portar din Camerun (Nkea Andy)

Formatia din Crevedia a transferat inainte de inceperea sezonului doi jucatori din Nigeria si Camerun. Unul este atacant si provine din Nigeria, iar celalalt este portar si provine din Camerun, ambii avand 24 de ani! Cei doi sunt veniti la studii in Romania, inainte de transferul la Crevedia evoluand la o formatie de Liga a 4-a din Bucuresti.

”Sunt doi baieti cu mult bun simt, educati, modesti si care pun mult suflet aici. Sunt o surpriza frumoasa pentru noi si au fost primiti foarte bine de comunitatea locala”, ne-a transmis Madalin Ionita.

Interesant este ca antrenorul de la Crevedia i-a descoperit pe cei doi la un turneu organizat chiar de acesta. ”Portarul l-am luat prin transfer de la o echipa din Bucuresti, iar atacantului i-am cerut cartea verde prin departamentul extern de la FRF. Ambii evolueaza la echipa noastra acum”, spune antrenorul de la Crevedia.

Site-ul nostru intentioneaza sa transmita mai multe partide ale echipei din Crevedia, unele chiar IN DIRECT. Succes, Vointa Crevedia!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here