In campionatele trecute, mai multe echipe dambovitene au evoluat in campionatele vecine. Astfel, Rapid Ibrianu si Stiinta Finta au evoluat in campionatul din Prahova, in timp ce ACS Vointa Crevedia 2019, AS Vointa Darza si AS Vointa Crevedia 2018 au evaluat la vecinii din Ilfov. Comitetul Executiv al AJF Dambovita a hotarat in aceasta vara ca echipele care evolueaza in alt judet sa plateasca suma de 5000 lei (50 de milioane lei vechi), taxa de…..participare in alt campionat, taxa destul de mare in opinia noastra.

Din cele 5 echipe, doar doua au platit taxa de 5000 de lei. Rapid Ibrianu s-a retras din campionat din motive financiare, iar Stiinta Finta a revenit in Dambovita, fiind inscrisa in campionatul Ligii a 5-a. Din cele 3 echipe dambovitene care evolueaza in Ilfov, ACS Vointa Crevedia 2019 si AS Vointa Darza  au platit suma respectiva (cate 5000 lei), acestea evoluand in campionatul Ligii a 5-a din Ilfov.

Un caz mai special este cel al Vointei Crevedia 2018. Un fin cunoscator al regulamentelor, Madalin Ionita a…driblat hotararea Comitetului Executiv al AJF Dambovita, echipa din Crevedia facandu-si sediul principal…in Ilfov, neachitand taxa respectiva!

Cele trei echipe dambovitene care activeaza in Ilfov o fac cu succes, Vointa Crevedia 2018 fiind lider in Liga a 4-a, iar ACS Vointa Crevedia 2019 si AS Vointa Darza luptandu-se pentru promovarea in Liga a 4-a.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here