Pana acum doua etape, Infodambovita.ro si AJF Dambovita (pagina de Facebook) au transmis LIVE doua meciuri de mare interes din Liga a 4-a (Recolta Gura Sutii-Gloria Cornesti si Gloria Cornesti-Roberto Ziduri), precum si 2-3 rezumate pe etapa din Liga a 4-a, Liga a 5-a si Liga a 6-a. De doua saptamani, nu a mai fost postat niciun rezumat, nici pe pagina de Facebook a AJF Dambovita, nici pe Infodambovita.ro.

Facem precizarea ca asa zisa ”colaborare” cu AJF Dambovita a fost gratis, fara niciun leu din partea forului condus de profesorul Ciprian Prisacaru. Nici macar o cafea de 2 lei.

”Nu iti mai ajung banii pe care ti i-a dat AJF-ul? Te-ai mutat in Ilfov, pentru bani mai multi?”, ”Costinele, am am auzit ca ai semnat un contract ”gras” cu AJF Dambovita-primarul Constantin Patru” sunt doar doua dintre acuzele neadevarate la adresa subsemnatului. Sa explicam cum au stat lucrurile.

Am fost solicitat de oficialii AJF Dambovita la discutii, sa transmitem derbyul dintre Recolta Gura Sutii si Gloria Cornesti. M-am dus la ”negocieri” la sediul AJF Dambovita. Mi s-a transmis ca singura modalitate de a transmite meciul este sa transmit pe pagina de Facebook a AJF Dambovita, nu si pe pagina mea. ”Transmiti meciul acesta, vedem ce ”poti”, si dupa aceea vorbim de o colaborare”. Practic, mi se spunea sa transmit GRATIS derbyul respectiv.

Am acceptat, desi pe subsemnatul l-a costat ceva bani din buzunar transmisia respectiva: carburantul pana la Gura Sutii (doua deplasari, una fiind sa testez semnalul, iar cealalta in ziua partidei), plata cameramanului, baterii pentru aparatura video, nu mai vorbim de o apa plata sau un sandvis). Transmisia respectiva a adus o suma consistenta in contul AJF, Daniel Movila fiind amendat cu suma de 1000 lei (10 milioane de lei vechi). A urmat meciul dintre Gloria Cornesti si Roberto Ziduri, meci transmis in aceleasi ”conditii”, adica gratis, fara niciun ban din partea AJF Dambovita. Facem precizarea ca meciurile respective au strans mii de vizualizari, aprecierile paginii de Facebook a AJF Dambovita crescand vertiginos.

In fiecare etapa, m-am deplasat la 2-3 meciuri din Liga a 5-a si Liga a 6-a, unde am filmat meciurile respective, lunea sau martea fiind postate rezumatele meciurilor. Rezumatele erau asteptate cu sufletul la gura de toti iubitorii fotbalului din judet, unele goluri fiind realmente de generic. Sa ajungem la costuri. Fac precizarea ca rezumatele pe care le-am postat au fost suportate in proportie de 95 la suta de echipele unde am filmat. Aici au intrat costuri de deplasare sau plata cameramanului, o mica parte ramanand si la subsemnatul. Au fost cazuri in care suma pe care a platit-o echipa respectiva a fost doar de 100 de lei. ”Costinele, am costuri mari cu testele Covid. Nu prea dispun de bani etapa asta. Nu pot sa iti dau decat 100 de lei”, mi-a transmis un delegat al unei echipe. M-am dus si pe suma respectiva, jumatate fiind carburantul, iar jumatate fiind plata cameramanului. Subsemnatului i-a ramas…placerea de munci pentru rezumat, adica nimic…

Asa a fost din prima etapa, pana acum 2 etape. Am incercat de mai multe ori sa iau legatura cu profesorul Prisacaru. Prima data mi-a zis ca o sa discutam in amanunt saptamana viitoare (acum circa 3 saptamani). In urma cu 2 saptamani, am fost si joi si vineri la AJF Dambovita sa stau de vorba cu Ciprian Prisacaru. Nu m-a primit, acesta avand multa treaba la Asociatie. A ramas pentru saptamana trecuta. I-am spus ca as vrea sa discutam joi sau vineri. Presedintele AJF a spus ca o sa ne intalnim si discutam. Nu ne-am intalnit nici joi, nici vineri. Sambata, i-am scris din nou lui Ciprian Prisacaru. ”Ne vedm luni negresit!”, mi-a transmis seful AJF Dambovita. A trecut luni si….nimic!

Contributia AJF Dambovita la meciurile filmate pana acum a fost zero total. Nici macar o cafea nu am primit din partea AJF Dambovita. Singurul merit a fost c-am primit acceptul de a filma meciurile respective. Intelegerea a fost cam asa: ”Tu filmezi meciurile, iar noi le postam. Dupa ce apare la noi, poti sa le postezi si tu!”. Practic, contributia AJF Dambovita a fost….zero! Asa s-a inatamplat pana acum 2 etape. In ultimele doua etape, am filmat doua meciuri, dar rezumatele si meciul filmat au fost doar pentru echipele care au solicitat acest lucru, pe privat. ”Echipele pot filma meciurile, dar imaginile sa nu apara in spatiul public” a fost mesajul dinspre AJF. Asa s-a intamplat, dar iubitorii fotbalului din judet au fost privati de niste goluri spectaculoase. Subsemnatul nu apierdut nimic, doar iubitorii fotbalului avand de pierdut.

Subsemnatul a transmis mai multe evenimente la Complexul Turistic de Natatie, unde Ciprian Prisacaru este Director Executiv, toate fiind gratis. Cand a fost turneul amical pe care l-a transmis AJF Dambovita, s-a apelat la alt coleg, contra cost, evident… Subsemnatul s-a…uitat. In urma cu cateva saptamani, tot subsemnatul a transmis o conferinta de presa la ”Cupa Cartierelor”, tot…gratis. Nu stiu cine ar fi facut transmisiile respective gratis, fara bani, Costinel a facut-o….. Sigur, totul are o limita, nu se pot transmite la nesfarsit fara bani… Era o solutie sa fiu observator in cadrul Asociatiei si sa fiu delegat la meciuri, iar transmisiile sa le fac gratis. AJF-ul a preferat observatori care nu a fost arbitri, gen fotbalisti sau realizatori TV, fara tangenta cu arbitrajul…Nu stiu daca Ciprian Prisacaru are ceva…personal cu subsemnatul, dar in conditiile actuale nu mai putem sa ”colaboram”, daca o putem numi colaborare…Daca profesorul Prisacaru doreste sa facem o colaborare avantajoasa pentru ambele parti, astept un semn… S-a spus ca am primt bani din partea AJF Dambovita. Nu am primit niciun leu, fapt care poate fi confirmat de Ciprian Prisacaru.

In final, avem cateva propuneri pentru Ciprian Prisacaru( as fi vrut sa le discutam personal, nu in spatiul public)

*Transmiterea alternativa (pe Infodambovita si AJF Dambovita) a meciurilor LIVE din Liga a 4-a, Liga a 5-a si Liga a 6-a gratis, CONTRIBUTIA AJF Dambovita fiind zero! Practic, propunerea este ca AJF Dambovita sa transmita un meci, iar Infodambovita.ro un meci, prin rotatie, toate costurile fiind suportate de noi.

*Postarea rezumatelor din Liga a 4-a, Liga a 5-a si Liga a 6-a gratis. Singura conditie este ca rezumatele sa fie postate alternativ, fiecare parte cate o sapatamana, pe pagina de Facebook. De asemenea, contributia AJF Dambovita va fi zero lei si la aceasta propunere.

Acestea sunt doar doua dintre propunerile pe care le facem publice. Mai sunt si altele, dar as prefera sa le discut personal cu presedintele Ciprian Prisacaru. Domnule Presedinte, daca doriti, astept un semn de la dumneavoastra! Practic, mingea este la AJF Dambvoita!

P.S. Dupa redactarea acestui articol, am fost contactat de Ciprian Prisacaru pentru o discutie in acest sens, joi, la sediul AJF Dambivita.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here