Selecţionata AJF Dâmboviţa a debutat cu stângul în Cupa Regiunilor. Dâmboviţenii au fost învinşi la limită de Selectioanata AJF Giurgiu, 1-2, golul formaţiei noastre fiind înscris Georgian Verdeş (27).

Echipă pregătită de Marius Rotaru şi Florin Anton a început bine meciul. După mai multe oportunităţi de a marca, Georgian Verdeş înscrie cu un şut din afara careului, fără speranțe pentru portarul de la Giurgiu.

Vizitatorii ies la atac şi egalează cu 5 minute înainte de pauză, prin Ionuţ Andrei, scor care a fost consemnat la finalul primelor 45 de minute.

În repriza secundă am consemnat mai multe oportunităţi de ambele părți, dar de marcat înscriu cei de la Giurgiu, prin Ionuţ Marin (90+1), scorul final fiind 2-1 pentru Selecționata AJF Giurgiu.

Următorul joc pentru Selecţionata AJF Dâmboviţa va fi împotriva Selecţionatei AJF Prahova, pe 23 noiembrie.

Formaţia pregătită de Marius Rotaru şi Florin Anton a fost următoarea: Borțăneanu – Negulescu, Pahonțu, M. Sandu, Albu – Șerban, Verdeș, Penescu, Nedelea – M. Matei, I. Radu. Rezerve au fost: Nedelea – C. Anghelina, I. Anghelina, Dumitru, Iorga, Nită, Niculae, Costea și Blas.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here