Dupa un inceput fara evenimente deosebite, finalul turului aduce din ce in ce mai multe probleme pentru ”fluierasii” damboviteni. Duminica trecuta, la Ionesti, a fost programat meciul dintre Vointa Ionesti si Viitorul Tomsani. Meciul a fost tensionat, centralul Aron Pitis acordand un cartonas rosu echipei din Ionesti. Nu a fost singurul incident, un arbitru asistent, Andrei Ghiures, fiind amenitat cu un briceag de un spectator!

”L-a amenintat cu briceagul ca il taie. Tusierul nu a vrut sa mai intre sa arbitreze”

”Totul s-a intamplat pe la jumatatea primei reprize. Nemultumit de arbitraj, un spectator mai zelos a scos un briceag si l-a amenintat pe tusier ca il taie. L-a injurat si l-a boscorodit in fel si chip toata repriza.Tusierul s-a speriat si nu a mai vrut sa arbitreze si dupa pauza. Era alb ca varul. S-a sunat la fortele de politie, care au venit la stadion. Pana la urma a arbitrat, dar era speriat rau”, ne-a transmis un spectator prezent la meci.

Suspendare 4 etape si 1000 lei amenda dictate de CCD

Cazul a fost analizat ieri de Comisia de Disciplina si Etica din cadrul AJF Dambovita. Comisia a hotarat ca echipa din Ionesti sa fie amendata cu 1000 de lei, iar terenul echipei din Ionesti suspendat 4 etape. O alta echipa din Liga a 5-a, seria Sud, Unirea Slobozia Moara, a fost exclusa din campionat pentru 2 neprezentari.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here