Chindia Târgovişte a fost învinsă dramatic în ultima etapă din Liga 1, Dinamo impunându-se  cu 1-0, golul victoriei fiind marcat de Cătălin Carp (62). Târgoviştenii au început mai bine meciul şi au două oportunităţi de gol, ratate de Florea (24) şi Neguț (31). Dinamo a încercat să dea lovitura pe contraatac, dar apărarea Chindiei este la post.

Repriza secundă s-a disputat aproape la fel, cu echipa antrenată de Emil Sandoi conducând jocul. Contrar cursului jocului, Dinamo deschide scorul, după o greşeală a apărării târgoviştene. Chindia reia atacurile, dar dinamoviştii se apărară cu disperare. Eforturile echipei de sub Turn sunt răsplătite în minutul 79, când primeşte un penalty. Daniel Popa, fostul component al dinamoviştilor, şutează în forţă, dar transversala se opune. Finalul aparţine Chindiei, care are şansa să plece cu un punct din Ştefan cel Mare, dar şutul lui Matiș (88) este scos de Iliev.

Deşi a fost învinsă, Chindia a făcut o partidă foarte bună, având inclusiv o bară, numai neșansa făcând ca echipa antrenată de Emil Sandoi să nu plece cu cel puţin un punct. Dinamo obţine primele puncte după 4 luni în  Liga 1, prilej cu care a pasat  ”lanterna roşie”  echipei din Clinceni. În etapa viitoare, Chindia va întâlni pe FCU Craiova, joi, la Ploieşti, de la ora 15.00. Foto: Chindia Targoviste.

Dinamo: Iliev – Gluhakovic, Pinto, Grigore, Kainourgios – Carp, Răuță, Bordușanu – Sorescu, Ivanovski, Vestenicky
Rezerve: Eșanu, Radu, Ehmann, Itu, Țîră, Popa, Bani, Amzar, Nunic
Antrenor: Mircea Rednic

Chindia: Căbuz – Căpușă, Celea, Iacob, Roumpoulakou – Neguț, Dulca, Popadiuc, Jipa – Popa, Florea
Rezerve: Moldovan, Șerban, Kocic, Suciu, Corbu, Matiș, Stoian, Martac, Cherchez
Antrenor: Emil Săndoi

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here