Police patrol in Bucharest, Romania, 06 April 2020. Romania's 19 million inhabitants are living under a full national lockdown in a bid to slow down the spread of the pandemic COVID-19 disease caused by the SARS-CoV-2 coronavirus. EPA-EFE/, Image: 512650610, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: ROBERT GHEMENT / EPA / Profimedia

În perioada 19-20 februarie a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița, alături de reprezentanții celorlalte instituții cu atribuții pe linie de ordine publică, au continuat acțiunile pentru verificarea modului în care sunt respectate normele impuse în contextul epidemiologic actual generat de virusul Sars-CoV-2.

Astfel, au fost organizate 22 de acțiuni punctuale, fiind legitimate 2.779 de persoane, verificate 120 de societăți comerciale/ persoane fizice autorizate, 198 de restaurante/terase/fastfood-uri și 41 de operatori autorizați/ transportatori de persoane. De asemenea, au fost controlate și 527 de mijloace de transport persoane, din care 130 destinate transportului de persoane în comun.

Pentru neregulile descoperite, polițiștii au aplicat 76 de sancțiuni contravenționale, în cuantum total de 36.000 de lei. Din totalul acestora, 28 au fost pentru neportul măștii de protecție.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here