Bomba inceputului de retur vine de la Ziduri, unde Roberto a ramas fara antrenor. Marius Rotaru a plecat de la echipa patronata de Dan Negriloaia, dupa numai doua etape disputate de Roberto in acest an. Semiesecul din prima etapa a returului (1-1 cu Viitorul Voinesti) se pare ca l-a suparat rau pe Marius Rotaru, care ar fi vrut sa plece de la echipa inca de atunci.

”Ratoi a vrut sa plece inca de atunci, dar pana la urma s-a razgandit si a continuat la noi”, au transmis sursele noastre din club. A urmat etapa a doua a returului, unde Roberto a invins la scor (11-0 la Burduca) si se parea ca lucrurile au intrat pe un fagas normal la echipa din Ziduri, mai ales ca Strajerii Targoviste au fost invinsi surprinzator acasa de Fieni (0-1). Ieri, la ceas de seara, am primit o stire ca Marius Rotaru a plecat de la echipa. Astazi, am primit confirmarea oficiala de la clubul din Ziduri. ”Este adevarat ca plecat de la echipa. Ne-am despartit pe cale amiabila”, au transmis oficialii din Ziduri.

Gusti Voinea va fi noul antrenor al echipei

Ramasa fara antrenor, conducerea clubului s-a pus pe treaba si a cautat un antrenor de valoare, care sa ajute clubul sa promoveze. ”Joi vom anunta noul antrenor al echipei”, ni s-a transmis de la club. Totusi, site-ul nostru a aflat cine va fi antrenorul care ii va conduce pe cei din Ziduri pana la terminarea campionatului.

Sursele noastre spun ca noul antrenor al echipei va fi Gusti Voinea, fostul antrenor al echipei pana la numirea lui Marius Rotaru. Numirea este cat se poate de inspirata in opinia noastra, Gusti Voinea cunoscand foarte bine echipa, care in proportie de aproximativ 80% este aceeasi care a dat barajul de promovare din sezonul trecut. Vom incerca sa ne deplasam joi la Odobesti, pentru o declaratie in exclusivitate a noului antrenor de la Ziduri.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here