Budmat este un producător polonez de top, a carui activitate consta in fabricarea de invelitoare pentru acoperișuri. Compania are 30 de ani de experiență iar produsele sale sunt disponibile în toată Europa. Budmat caută noi tehnologii pentru a oferi clienților săi soluții de cea mai bună calitate, iar scopul care ghidează compania pentru următorii ani este “REVOLUȚIE IN ACOPERIȘURI”.

Calitate înaltă asigurată de o garanție de până la 30 de ani

Datorită tehnologiei și producției moderne, pe lângă certificările tehnice, clienții care achiziționează produse Budmat cu strat de protectie D-Matt primesc o garanție scrisă de până la 30 de ani. Această ofertă include, de asemenea, optiuni poliester lucios/mat și alte acoperiri,într-o gamă largă de culori.

Acoperișurile de calitate Budmat au fost certificate de Underwriter Laboratories (UL) – cel mai mare centru de cercetare independent din lume, al cărui scop este să ridice nivelul condițiilor de muncă în ceea ce privește sănătatea și securitatea.

Produse premiate, inovatoare și brevetate cu oțel ArcelorMittal

Un efect al multor ani de cooperare dintre Budmat și ArcelorMittal a fost crearea a numeroase soluții inovatoare care au stabilit noi tendințe în dezvoltarea acoperișurilor. Un exemplu este un sistem de tampoane modulare, inclusiv sistemul MOD și capacul de coamă GS-LUX. Un acoperiș finisat cu aceste elemente este atât atractiv, cât și estetic.

Caracterul unic și estetica produselor sunt create de soluții brevetate: găuri și cupe de montare pregătite din fabrică, profile de ventilație pentru streașină și toate elementele sistemului MOD.

Placile modulare sunt livrate la șantier ca produs finit, astfel încât antreprenorul nu trebuie să petreacă timp îndoind și taind – așa cum este cazul finisajelor tradiționale. Aceste inovații de produs și calități tehnice au fost în mod repetat recunoscute și premiate cu Medalii de Aur la Târgul Internațional de Construcție și Arhitectură Budma, din 2001 pana in 2022 (in mai multe editii).

REVOLUȚIA IN ACOPERIS, de la Budmat, înseamnă un acoperiș modular – un acoperiș frumos, estetic, plin de culoare, care este atât durabil, cât și fiabil.

Sistemele de tigla metalica Budmat îți vor proteja locuinta, cabana, blocul sau orice alt spațiu construit de ploaie, furtună, zăpadă, chiar și vânt puternic. Aceste acoperisuri au orificiile de fixare gata pregatite, inca din productie (nu va aparea pilitura metalica la montaj și oțelul nu se va mai încinge, prevenind aparitia ruginei); la montaj, foliile se autoregleaza și se castiga o imbinare și o etansare fără reproș! Sunt disponibile colectii atat cu aspect traditional, cat si modern.

Vezi acum cele mai populare acoperisuri modulare Budmat, pe site!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here