Comuna Bucşani scrie istorie la Cupa Satelor. Echipa antrenată de Marius Zidăroiu a câştigat Zona 4 a Fazei Regionale, meciurile disputându-se vineri pe stadionul din Bucşani. Meciurile din Zona 4 s-au jucat între  comunele Vârtoape (Teleorman), Bucșani (Dâmbovița) și Bucov (Prahova). Echipa din Bucşani a învins pe Bucov (Prahova) 3-1 şi a fost învinsă de echipa din comuna Vârtoape (Teleorman), scor 3-2.

Formaţia din Bucşani s-a calificat la Turneul Final al Cupei Satelor după ce echipa din Vârtoape a folosit descalificată, echipa din Teleorman folosind un jucător mai mare de vârstă, nepermis la acest nivel. Cupa Satelor este un proiect destinat fotbalului rural, iar echipele participante sunt mixte. Competiţia este organizată de FRF și dedicată tinerilor practicanți ai fotbalului din mediul rural. Echipele participante reprezintă satele și comunele din România.

Marius Zidăroiu, un antrenor pasionat

Performanţa echipei din Bucşani este lăudabilă, micuţii fotbalişti din Bucşani fiind la primele meciuri din carieră. Copiii din Bucşani sunt antrenaţi de Marius Zidăroiu, fost jucător la FCM Târgovişte, Urban Titu şi Flacăra Moreni, acum fiind antrenor-jucator la Unirea Bucşani (Liga a 4-a). Pasionat al fenomenului, Zidă le împărtăşeşte tainele fotbalului puştilor din Bucşani, aceştia fiind foarte încântaţi de explicaţiile profesorului. Câţiva componenţi ai echipei din Bucşani evoluează şi la ACS Phoenix, club care are rezultate notabile la nivel juvenil. Echipa antrenată de Marius Zidăroiu a avut o comporttare mai mult decât onorabilă și in ediția trecută a Cupei Satelor, clasându-se pe locul doi la finalul competiției.

Lotul de jucători

Marius Zidăroiu a folosit un lot de jucători care i-a cuprins pe ?̦????? ??????, ???? ????, ?????? ???????, ??????? ??????, ?????? ??????, ????? ??????, ????? ???????, ???????? ??̆?????̆, ??????? ???????, ??????̦ ?????̆, ??????? ??????, ?????? ???????, ?????? ???????, ?????? ???????̆ ș? ?????? ?????????.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here