Parcursul foarte bun al echipei din Pucioasa a fost stopat astăzi de CSM Slatina. Echipa antrenată de Ovidiu Burcă s-a impus astăzi cu 2-0 la Pucioasa şi păstrează prima şansă să meargă mai departe, la barajul următor pentru promovarea în Liga a doua.

Echipa antrenată de Sică Bârdeș a dat o replică solidă, având ocazii importante, dar slătinenii s-au impus cu 2-0, deşi s-a jucat multa vreme de la egal la egal. Echipa din Slatina a ratat şi o lovitură de pedeapsă, Cătălin Doman trimiţând mingea pe lângă poarta apărată de Ghițescu.

Vizitatorii au deschis scorul în minutul 38 prin Cătălin Doman, care a fructificat o centrare perfectă. În mitanul secund Pucioasa presează, dar Slatina rezistă. Cea mai mare oportunitate de gol o notăm in contul  lui Tibi Calofir, care a lovit bara porţii. Chiar dacă a fost învinsă, echipa din Pucioasa a lăsat o frumoasă impresie, în ciuda scorului nefavorabil. Manşa retur va avea loc sâmbătă, la Slatina, de la 17.30.

”Scorul este unul mincinos, noi ne-am ridicat la nivelul lor. Am avut ocazii mari şi numai neşansa ne-a făcut să nu înscriem. Jocul bun de astăzi ne-a dat încredere că putem să batem la Slatina. Nu avem nimic de pierdut. Noi speram chiar să întoarcem şansa calificării” ne-a declarat captanul echipei din Pucioasa, Narcis Marina.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here