Roberto Ziduri a invins la pas pe Vointa Cretu, scor 3-0, si ramane neinvinsa in Liga a 4-a. Am fost prezenti la partida de la Odobesti si am avut parte de o mica surpriza: in tribunele stadionului l-am remarcat pe fostul antrenor al Stelei, Titi Dumitriu! Sigur, o sa va intrebati care este motivul pentru care Dumitriu era prezent in tribune la un meci din Liga a 4-a din Dambovita.

Am intrebat un oficial al echipăei din Ziduri, raspunsul fiind cat se poate de surprinzator: fiica lui Titi Dumitriu este casatorita cu un….fotbalist de la Roberto Ziduri! Evident, am intrebat care este numele fotbalistului de la Ziduri, casatorit cu fiica fostului antrenor al Stelei. Numele sau este Ciprian Dicu, capitanul echipei!

Dumitriu a raspuns cu amabilitate intrebarilor mai multor spectatori prezenti in tribuna, mai multi dintre acestia facand poze cu fostul secund al nationalei Romaniei. Mai mult, Titi Dumitriu a raspuns cu placere invitatiei patronului echipei, Dan Negriloaia, la un…mic si o friptura. Foarte probabil, acesta va fi prezent si la meciurile de baraj cu Turris Turnu Magurele.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here