Roberto Ziduri a iesit cu fruntea sus din ”dubla” cu Cetatea Turnu Mgurele. Formatia pregatita de Gusti Voinea a cedat la mare lupta partida tur, pierduta dintr-un penalty usor acordat (90+3). In partida retur, Roberto Ziduri a terminat la egalitate partida cu Turnu Magurele, 1-1, lasand o impresie puternica. Asa cum am mai spus, invingatoarea morala a barajului a fost Roberto Ziduri, o echipa cu un buget mult mai mic fata de formatia din Turnu Magurele.

Finalul jocului i-a gasit prabusiti pe gazon pe fotbalistii de la Ziduri, acestia ramanand minute bune pe gazon. Cel mai afectat jucator de la Roberto a fost Cristi Nita, tanarul jucator de la Roberto plangand minute bune pe gazon. Acesta a fost printre remarcatii partidei, marcand la un minut dupa ce formatia antrenata de Costin Lazar a deschis scorul (1).

Capul sus, Nita, mai ai multe de demonstrat! Ai pierdut un baraj, nu este un capat de tara! O sa mai pierzi baraje, la fel cum o sa mai castigi asemenea meciuri. Ai jucat in Liga a 3-a si probabil o sa mai joci. Ai acumulat experienta dupa aceasta ”dubla”, pe care o sa o folosesti in meciurile urmatoare. Astfel de meciuri te fac mai tare, mai bun, mai competitiv. Felicitari pentru evolutie si la cat mai multe partide reusite!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here