Roberto Ziduri nu se va baza in sezonul viitor pe unul dintre cei mai importanti jucatori. Costin Mirescu nu va mai face parte din lotul campioanei in sezonul viitor, acesta trecand la…costum. Fostul fundas de la Ziduri a fost numit presedinte la Urban Titu, echipa de traditie din Dambovita, dar care se zbate in subsolul clasamentului din Liga a 4-a. 

Pana nu demult, Urban Titu era o prezenta obisnuita in Liga a 3-a, batand la portile Ligii a 2-a! De cativa ani buni, echipa nu se regaseste, fiind implicata chiar in lupta pentru evitarea retrogradarii din Liga a 4-a! Noul presedinte are ganduri mari cu gruparea din Titu, dorind ca in 2-3 ani sa promoveze in Liga a 3-a.

”Vrem sa schimbam imaginea despre Titu. Dorim sa o luam pas cu pas si in 2-3 ani sa promovam in esalonul al treilea al fotbalului romanesc. Dorim sa facem un fotbal sanatos la echipa noastra. In acest campionat dorim o clasare in primele locuri in clasament, obiectivul meu personal fiind locurile 1-6. Avem sprijinul Primariei si Consiliului Local Titu, care ne va ajutain sustinerea activitatii sportive. Vreau sa ii multumesc domnului primar ca a avut incredre in mine si sper sa facem lucruri frumoase la Titu”, ne-a declarat noul presedinte al echipei din Titu.

Laurentiu Cristea este antrenorul echipei. Ciprian Dicu, antrenor-jucator la Titu?

Prima mutare a lui Costin Mirescu este numirea lui Laurentiu Cristea in functia de antrenor principal. In perioada urmatoare vor fi transferati mai multi jucatori si se vor perfecta mai multe jocuri amicale. Noul presedinte ar dori sa il aduca la echipa pe Ciprian Dicu, capitanul echipei Roberto Ziduri, acesta urmand sa fie antrenor-jucator la echipa din Titu.

Mutarea are sanse importante de reusita, dar va trebui sa se ajunga la un acord cu conducerea clubului din Ziduri pentru a-l transfera pe Dicu. ”Tuci ii va da drumul lui Ciprian Dicu. Chiar daca a fost unul din cei mai buni jucatori in sezonul trecut, patronul de la Ziduri il va intelege si nu se va opune transferului la Titu”, ne-au precizat sursele noastre de la Ziduri. Bafta, Costin Mirescu!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here