Scapata cu greu de retrogradare in sezonul trecut din Liga a 4-a, Viitorul Burduca pare pusa pe fapte mari in sezonul viitor. Conducerea clubului s-a inteles cu Florin Anton, fost antrenor la Strajerii Targoviste in campionatul trecut. ”M-am inteles cu conducerea clubului si sunt noul antrenor al echipei. Am venit aici pentru ca se vrea performanta si este un proiect frumos. Pe langa salariu, conducerea clubului ofera si bonusuri de performanta”, ne-a declarat Florin Anton.

Mandru, Codroiu si Oprisanu s-au inteles cu echipa din Burduca. Obiectivul este unul indraznet: locurile 1-5!

Daca anul trecut Burduca s-a salvat in…prelungiri de la retrogradare, in acest an Viitorul pare pusa pe fapte mari. Conducerea clubului s-a inteles cu Mandru, Codroiu si Oprisanu, urmand sa vina si alti jucatori. Obiectivul clubului din Burduca este unul cat se poate de indraznet: locurile 1-5!

”Vrem sa facem o echipa competitiva, care sa se bata la primele locuri. Vom transfera jucatori importanti din Liga a 4-a, dar si doi juniori de mare perspectiva de la Chindia Targoviste. Vrem sa facem performanta si sa ne clasam in primele 5 echipe din campionat”, ne-au declarat oficialii clublui din Burduca.

Viitorul a disputat doua meciuri amicale pana acum: 2-2 cu Libertatea Urziceanca si 6-4 cu Sageata Branistea.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here