Chindia lui Toni Petrea este de neoprit în Liga 1! Târgoviştenii au învins astăzi la scor pe FC Voluntari, 3-0, Popadiuc realizând o ”triplă” de efect, succes care a dus în contul târgoviştenilor trei puncte mari. Echipa de sub Turn a început bine meciul. Daniel Popa (12) trimite în transversală, ocazie care a anunțat golul lui Popadiuc (14), scor care avea să se mențină până la pauză. În repriză secundă, Voluntari a primit penalty în primele minute de la reluare, dar VAR-ul a întors decizia.

Echipa de sub Turn prinde aripi și își dublează înaintea după golul aceluiași Popadiuc (68). Cel mai frumos gol al partidei a fot marcat de Popadiuc (82). Jucătorul Chindiei a închis tabelă cu un gol de kinogramă, șutul acestuia de la 55 de metri invingându-l pe portarul de la Voluntari pentru a treia oară. În etapa viitoare, prima din retur, Chindia va juca acasă, cu FC Botoşani.

Voluntari: Popa – Meleke, C. Achim, Armaș – C. Costin (74 Răduț), Govea, Tavares (64 Lopes), Rață (75 Merloi) – Damașcan, Nemec (64 Florea), Aliji. Antrenor: Liviu Ciobotariu.

Chindia: Căbuz – Căpușă, Celea, Orozco, Dumitrașcu – Akhmatov, Vorobjovas (72 Boldor) – Șerban (72 Ioniță), Popadiuc, Neguț (78 Chamed) – D. Popa (75 Grubac). Antrenor: Toni Petrea.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here